9/9(日)
宮城・セキスイハイムスーパーアリーナ
仙台で記憶に残ってるのはー、MCかな。
私事ですが「花のズボラ飯」という、
料理のドラマに出演することになりまして。
その流れで、料理トーク。
手越祐也は言いました。
「けーちゃんはパスタでいうとボンゴレビアンコだねっ」
僕は思いました。
確かにアサリっぽいと。
となるとまっすーは、やっぱりミートソース。
手越自身はクリーム系だから、カルボナーラ。
で、俺は?
「マルゲリータ!!」
おい。
それは。
ピッッッツァ。
でも、確かに俺。そーゆーとこあるかもしらん。
グラッツェ!!
Translation
Sendai 9.09 - Kato Shigeaki
The biggest memory from Sendai is the MC.
Talking about me, I will star in the cooking drama "Hana no Zubora-meshi". From this we started talking about food.
Tegoshi said.
"If Kei-chan was a pasta he would be a Vongole Bianco" (=Pasta with clams)
I remembered what it is.
Right, he looks like a clam somehow.
Then of course Massu was pasta with meat sauce.
Tegoshi must be something creamy so Carbonara.
And what about me?
"Margherita!!"
Oi!
That...
It's pizzzzzza!!
Well, that's me after all. I guess I'm like that a little.
Grazie!! (=Thanks in Italian)
credits to ninkinikki@lj